Computer knowledge Bits

81.Excel documents are stored as files called_____

Ans:Workbooks

82.A cookie____

Ans:stores information about the user's web activity

83.Which toolbar displays the buttons for alignment and font size in word?

Ans:Formatting toolbar

84.RAM is an example of

Ans:volatile memory

85.To move to the bottom of a WORD document, the following key(s) should be used____

Ans:Ctrl and End

86. The following is listed in order from largest to smallest?

Ans:TB,GB,MB,KB

87.A portion of the worksheet displayed on the screen can be viewed through a_______

Ans:worksheet window

88.A website ia collection of

Ans:web pages

89.A computer's RAM is______

Ans:computer hardware

90.The operation of combining two cells into a single cell in Excel is referred to as

Ans:Merge Cells

91.In a computer most processing takes place in

Ans:CPU

92.Data is organized in a worksheet as_______

Ans:rows and coloumns

93.The computer abbreviation KB usually means_________

Ans:Kilo Byte

94.The common name for a modulator demodulator is_____

Ans:Modem

95.In order to choose the font for sentence in a WORD document_______

Ans:select Font in the Format menu

96.The ALU performs______operations.

Ans:Arithmetic

97.Excel is a program that is used to prepare a _____

Ans:Database

98.How many kilobytes make a megabyte?

Ans:1024

99.In a computer, how many bits does a nibble signify?

Ans:4

100.Keyboards,scanners, and microphones are example of____

Ans:input devices