1.32% of 124 - 22.68 = ?
Ans:17.00
2.12.6 x 10.4 x 17.2 = ?
Ans:2253.888
3.42 x 193 / 13 = ?
Ans:623.53
4.10, 5, 13, 10, 16, 20, 19, ? (number series)
Ans:38
5.71, 76, 69, 74, 67, 72, ?
Ans:65
6.9, 12, 11, 14, 13, ?, 15 (number series)
Ans:16
7.2, 5, 9, 19, 37, ? (number series)
Ans:75
8.3, 8, 15, 24, ?, 48, 63
Ans:35
9.635 x 455 / 403 = ?
Ans:715
10.105.003 + 307.993 + 215.630 = ?
Ans:630
11.How many meaningful English words can be formed with the letters APN using each letter only once in each word ?
Ans:Two
12.32% of 124 - 22.68 = ?
Ans:17.00
13.12.6 x 10.4 x 17.2 = ?
Ans:2253.888
14.42 x 193 / 13 = ?
Ans:623.53
15.10, 5, 13, 10, 16, 20, 19, ? (number series)
Ans:38
16.71, 76, 69, 74, 67, 72, ?
Ans:65
17.9, 12, 11, 14, 13, ?, 15 (number series)
Ans:16
18.2, 5, 9, 19, 37, ? (number series)
Ans:75
19.3, 8, 15, 24, ?, 48, 63
Ans:35
20.635 x 455 / 403 = ?
Ans:715