Computer knowledge Bits

241.To move to the bottom of a WORD document, the following key(s) should be used____

Ans:Ctrl and End

242.The following is listed in order from largest to smallest?

Ans:TB,GB,MB,KB

243.A portion of the worksheet displayed on the screen can be viewed through a_______

Ans:worksheet window

244.A website ia collection of

Ans:web pages

245.A computer's RAM is______

Ans:computer hardware

246.The operation of combining two cells into a single cell in Excel is referred to as

Ans:Merge Cells

247.In a computer most processing takes place in

Ans:CPU

248.Data is organized in a worksheet as_______

Ans:rows and coloumns

249.The computer abbreviation KB usually means_________

Ans:Kilo Byte

250.The common name for a modulator demodulator is_____

Ans:Modem

251.In order to choose the font for sentence in a WORD document_______

Ans:select Font in the Format menu

252.The ALU performs______operations.

Ans:Arithmetic

253.Excel is a program that is used to prepare a _____

Ans:Database

254.How many kilobytes make a megabyte?

Ans:1024

255.In a computer, how many bits does a nibble signify?

Ans:4

256.Keyboards,scanners, and microphones are example of____

Ans:input devices