Logical reasoning Bits

1.A, C, E, G, ? (letter series)

Ans:I

2.B, D, F, H, ? (letter series)

Ans:J

3.A, B, D, G, K, ? (letter series)

Ans:P

4.Z, X, V, T, ? (letter series)

Ans:R

5.A, Z, B, Y, C, X, ? (letter series)

Ans:D

6.AZ, BY, CX, ? (letter series)

Ans:DW

7.C, F, I, L, ? (letter series)

Ans:O

8.A, D, G, J, ? (letter series)

Ans:M

9.B, E, H, K, ? (letter series)

Ans:N

10.Z, W, T, Q, ? (letter series)

Ans:N

11.Dog : Puppy :: Cat : ?

Ans:Kitten

12.Hand : Glove :: Foot : ?

Ans:Sock

13.Bird : Nest :: Bee : ?

Ans:Hive

14.Teacher : School :: Doctor : ?

Ans:Hospital

15.Pen : Write :: Knife : ?

Ans:Cut

16.Day : Sun :: Night : ?

Ans:Moon

17.Book : Author :: Painting : ?

Ans:Painter

18.Fish : Water :: Bird : ?

Ans:Air

19.King : Throne :: Judge : ?

Ans:Bench

20.Cow : Calf :: Horse : ?

Ans:Foal