Numerical ability Bits

81.LCM of 8 and 12 = ?

Ans:24

82.HCF of 24 and 36 = ?

Ans:12

83.HCF of 18 and 27 = ?

Ans:9

84.LCM of 5 and 7 = ?

Ans:35

85.Sum of the first 10 natural numbers = ?

Ans:55

86.Product of 12 and 12 = ?

Ans:144

87.20% of 20% of 500 = ?

Ans:20

88.If a = 5 and b = 3, then a² - b² = ?

Ans:16

89.30 ÷ 0.5 = ?

Ans:60

90.0.2 × 0.3 = ?

Ans:0.06

91.1000 - 456 = ?

Ans:544

92.45 × 0 + 7 = ?

Ans:7

93.8² + 6² = ?

Ans:100

94.The next prime number after 13 is.

Ans:17

95.The smallest two-digit prime number is.

Ans:11

96.12 × 8 = ?

Ans:96

97.144 is the square of which number?

Ans:12

98.7 × 6 - 2 = ?

Ans:40

99.50% of 50% of 400 = ?

Ans:100

100.9 × 9 - 1 = ?

Ans:80