Numerical ability Bits

21.105.003 + 307.993 + 215.630 = ?

Ans:630

22.How many meaningful English words can be formed with the letters APN using each letter only once in each word ?

Ans:Two

23.25% of 240 = ?

Ans:60

24.40% of 350 = ?

Ans:140

25.15% of 200 = ?

Ans:30

26.60% of 150 = ?

Ans:90

27.12.5% of 800 = ?

Ans:100

28.35% of 500 = ?

Ans:175

29.80% of 45 = ?

Ans:36

30.5% of 1000 = ?

Ans:50

31.150% of 60 = ?

Ans:90

32.90% of 250 = ?

Ans:225

33.144 ÷ 12 + 8 = ?

Ans:20

34.15 × 6 - 40 = ?

Ans:50

35.256 ÷ 16 = ?

Ans:16

36.18 × 5 + 25 = ?

Ans:115

37.625 ÷ 25 = ?

Ans:25

38.48 + 52 × 2 = ?

Ans:152

39.(36 + 44) ÷ 8 = ?

Ans:10

40.13 × 13 = ?

Ans:169