Numerical ability Bits

41.17 × 17 = ?

Ans:289

42.24 × 25 = ?

Ans:600

43.Square of 15 = ?

Ans:225

44.Square of 21 = ?

Ans:441

45.Cube of 6 = ?

Ans:216

46.Cube of 9 = ?

Ans:729

47.Square root of 196 = ?

Ans:14

48.Square root of 324 = ?

Ans:18

49.Square root of 441 = ?

Ans:21

50.Cube root of 343 = ?

Ans:7

51.Square of 25 = ?

Ans:625

52.Square root of 625 = ?

Ans:25

53.2, 4, 8, 16, ? (number series)

Ans:32

54.5, 10, 20, 40, ? (number series)

Ans:80

55.1, 4, 9, 16, ? (number series)

Ans:25

56.3, 6, 12, 24, ? (number series)

Ans:48

57.1, 1, 2, 3, 5, 8, ? (number series)

Ans:13

58.100, 90, 81, 73, ? (number series)

Ans:66

59.7, 14, 28, 56, ? (number series)

Ans:112

60.2, 6, 12, 20, 30, ? (number series)

Ans:42