Numerical ability Bits

1.32% of 124 - 22.68 = ?

Ans:17.00

2.12.6 x 10.4 x 17.2 = ?

Ans:2253.888

3.42 x 193 / 13 = ?

Ans:623.53

4.10, 5, 13, 10, 16, 20, 19, ? (number series)

Ans:38

5.71, 76, 69, 74, 67, 72, ?

Ans:65

6.9, 12, 11, 14, 13, ?, 15 (number series)

Ans:16

7.2, 5, 9, 19, 37, ? (number series)

Ans:75

8.3, 8, 15, 24, ?, 48, 63

Ans:35

9.635 x 455 / 403 = ?

Ans:715

10.105.003 + 307.993 + 215.630 = ?

Ans:630

11.How many meaningful English words can be formed with the letters APN using each letter only once in each word ?

Ans:Two

12.32% of 124 - 22.68 = ?

Ans:17.00

13.12.6 x 10.4 x 17.2 = ?

Ans:2253.888

14.42 x 193 / 13 = ?

Ans:623.53

15.10, 5, 13, 10, 16, 20, 19, ? (number series)

Ans:38

16.71, 76, 69, 74, 67, 72, ?

Ans:65

17.9, 12, 11, 14, 13, ?, 15 (number series)

Ans:16

18.2, 5, 9, 19, 37, ? (number series)

Ans:75

19.3, 8, 15, 24, ?, 48, 63

Ans:35

20.635 x 455 / 403 = ?

Ans:715