1.One word substitution: A government run by officials.
Ans:Bureaucracy
2.Choose the correctly spelt word: Accommodate / Accomodate / Acommodate.
Ans:Accommodate
3.What is the plural of "Crisis"?
Ans:Crises
4.Fill in the blank: He is senior ___ me by two years.
Ans:to (He is senior to me)
5.What does the idiom "to bite the bullet" mean?
Ans:To face a difficult or unpleasant situation bravely
6.One word substitution: A person who can speak many languages.
Ans:Polyglot
7.Choose the antonym of "Frugal".
Ans:Extravagant / Wasteful
8.Choose the synonym of "Benevolent".
Ans:Kind / Generous
9.Opposite word for 'Lax'
Ans:Strict
10.Opposite word for 'Inflated'
Ans:Shrunken
11.Similar meaning word for 'Raised'
Ans:Collected
12.Similar meaning word for 'Circumscribes'
Ans:Confines
13.Similar meaning word for 'Extricated'
Ans:Extracted
14.Opposite word for 'Awake'
Ans:Asleep
15.Opposite word for 'Outrageous'
Ans:Commendable
16.Opposite word for 'Gruff'
Ans:Friendly
17.Opposite word for 'Unnecessary'
Ans:Essential
18.Opposite word for 'Spoils'
Ans:Recovers
19.Similar meaning word for 'Sign'
Ans:Indication
20.Similar meaning word for 'Expense'
Ans:Cost
21.Similar meaning word for 'Matter'
Ans:Problem
22.Same meaning word for 'Farthest'
Ans:Extreme
23.Same meaning word for 'Scene'
Ans:Picture