Mental ability Bits

1.4, 8, 12, 16, ? (number series)

Ans:20

2.5, 10, 15, 20, ? (number series)

Ans:25

3.1, 3, 5, 7, ? (number series)

Ans:9

4.2, 4, 6, 8, ? (number series)

Ans:10

5.10, 20, 30, 40, ? (number series)

Ans:50

6.1, 4, 9, 16, 25, ? (number series)

Ans:36

7.1, 8, 27, 64, ? (number series)

Ans:125

8.2, 4, 8, 16, 32, ? (number series)

Ans:64

9.100, 95, 90, 85, ? (number series)

Ans:80

10.3, 6, 9, 12, ? (number series)

Ans:15

11.1, 2, 3, 5, 8, 13, ? (number series)

Ans:21

12.50, 45, 40, 35, ? (number series)

Ans:30

13.7, 14, 21, ?, 35 (find the missing number)

Ans:28

14.9, 18, 27, ?, 45 (find the missing number)

Ans:36

15.2, ?, 8, 16, 32 (find the missing number)

Ans:4

16.100, ?, 25, 12.5 (find the missing number)

Ans:50

17.6, 12, 24, ?, 96 (find the missing number)

Ans:48

18.81, 27, ?, 3, 1 (find the missing number)

Ans:9

19.11, 13, 17, 19, ? (next prime)

Ans:23

20.4, 9, 16, ?, 36 (find the missing number)

Ans:25