Banks - Numerical Ability

1.How many meaningful English words can be formed with the letters APN using each letter only once in each word ?

Ans:Two

2.105.003 + 307.993 + 215.630 = ?

Ans:630

3.635 x 455 / 403 = ?

Ans:715

4.3, 8, 15, 24, ?, 48, 63

Ans:35

5.2, 5, 9, 19, 37, ? (number series)

Ans:75

6.9, 12, 11, 14, 13, ?, 15 (number series)

Ans:16

7.71, 76, 69, 74, 67, 72, ?

Ans:65

8.10, 5, 13, 10, 16, 20, 19, ? (number series)

Ans:38

9.42 x 193 / 13 = ?

Ans:623.53

10.12.6 x 10.4 x 17.2 = ?

Ans:2253.888

11.32% of 124 - 22.68 = ?

Ans:17.00